Hva er Millboard terrassebord laget av?

Et av spørsmålene vi ofte blir stilt er, «hva er Millboard terrassebord laget av?» Det kan være overraskende for deg å vite at bordene våre ikke inneholder tømmer eller plast. Millboard terrassebord er laget av revolusjonerende polyuretan harpiks, forsterket med mineralstein og overflatebehandlet med et unikt Lastane®-belegg. Konvensjonelle komposittbord inneholder typisk trefiber, mel, ris-skall og […]

desember 13, 2018

Et av spørsmålene vi ofte blir stilt er, «hva er Millboard terrassebord laget av?»

Det kan være overraskende for deg å vite at bordene våre ikke inneholder tømmer eller plast. Millboard terrassebord er laget av revolusjonerende polyuretan harpiks, forsterket med mineralstein og overflatebehandlet med et unikt Lastane®-belegg.

Konvensjonelle komposittbord inneholder typisk trefiber, mel, ris-skall og plast, men vi velger å bruke sterkere, mer avanserte materialer som ikke råtner, splitter seg eller tar imot alger.

 

Så hva er polyuretan? Det er et materiale som er smidig som gummi, men stivt og slitesterkt som plast, og ikke vil fordreie seg over tid slik som gummi ville gjort. Sømløs og vannavstøtende, er det en tiltrekkende interesse i å bruke Polyuretan i moderne interiører, spesielt i Vest-Europa. Det er et av de mest stabile harpiksmaterialene som er tilgjengelige, og fordi det ikke er noe treinnhold i det hele tatt, kan bordene rett og slett ikke ta i mot fukt eller insektlarver. Kort sagt, det er det perfekte materialet for utendørs bruk hele året.

Til tross for denne sofistikerte konstruksjonen, er Millboard terrassebord enkel å bruke og kan kuttes med standard sagblad. Vi anbefaler at bruk av en karbon-tippet, multifunksjonell hoggsag vil gi de beste resultatene.

 

 

Du kan være interessert i å vite at dette sofistikerte produktet ikke kommer på bekostning av miljøet. Ikke et eneste tre er hugget ned for å produsere Millboard. Millboard terrassebord er designet og produsert i Storbritannia fra en lavenergi-klassifisert prosess, og er derfor et bærekraftig valg innen utvendig terrassebord.

Millboard terrassebord trenger aldri oljing eller sliping, og dens ikke-porøse og flekkbestandige Lastane®-overflate gir en skjønnhet som vedvarer.