Terrasse med sjøutsikt

Millboard Enhanced Grain, Golden Oak Denne fantastiske terrassen ligger på toppen av en veldig bratt åsside i kystbyen Clevedon. Dette prosjektet var vanskelig å få tilgang til og var en ganske stor utfordring for teamet i Outerspace Creative Landscaping å lage. Nå med solide trinn som fører opp til Millboard terrassebordene som spenner over hagens […]

juli 12, 2019

Millboard Enhanced Grain, Golden Oak

Denne fantastiske terrassen ligger på toppen av en veldig bratt åsside i kystbyen Clevedon. Dette prosjektet var vanskelig å få tilgang til og var en ganske stor utfordring for teamet i Outerspace Creative Landscaping å lage.

Nå med solide trinn som fører opp til Millboard terrassebordene som spenner over hagens bredde, har hagen blitt fullstendig omgjort til et brukbart og funksjonelt rom. Når hagen også har den mest spektakulære sjøutsikten, gjør det området til et fantastisk uterom for hele familien. For en fantastisk utsikt!

”Outerspace omfavnet dette prosjektet der mange ville ha viket unna, grunnet den rent fysiske utfordringen og utilgjengeligheten til stedet.

Litt småbekymret og med ærefrykt, så vi på når Millboard terrassebord, bjelkelag, eiksviller, grus og tilslag ble håndbåret opp den 25 meter lange vertikale stigningen sammen med verktøy og utstyr. Teamet arbeidet etter de høyeste profesjonelle standarder, og det endelige resultatet taler for seg selv. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med det ferdige prosjektet som ble designet og konstruert av Outerspace.

Vi har dessverre forlatt denne eiendommen, og flyttet til USA, men flyttet ikke før vi fikk nyte terrassen gjennom den fantastiske sommeren i 2018. Terrassen har vist seg å virkelig bidra til en stor verdiøkelse for eiendommen og har definitivt bidratt til å selge huset vårt da vi kom til å flytte. ” G. Fretwell, 2018