Få mest ut av de hotteste sommertrendene

Frilufts-trenden fortsetter å blomstre uten tegn til nedbremsing. Spesielt boblebad- og luksuriøse svømmeanlegg-industrien ser en enorm økning i salget, og folk strømmer til hagene sine for å dra nytte av det flotte været. Å montere en badestamp er enkelt og gir verdi til ethvert uterom samtidig som det tilbyr en rekke fordeler i form av […]

juli 23, 2019

Frilufts-trenden fortsetter å blomstre uten tegn til nedbremsing. Spesielt boblebad- og luksuriøse svømmeanlegg-industrien ser en enorm økning i salget, og folk strømmer til hagene sine for å dra nytte av det flotte været.

Jack Nowell Garden Redesign

Å montere en badestamp er enkelt og gir verdi til ethvert uterom samtidig som det tilbyr en rekke fordeler i form av velvære. De siste spa-bassengene vil til og med tillate deg å trene på brystet uten å trenge enormt med plass, eller hodepine av tanken på vedlikehold av svømmebassenget.

Hot tub and swim spa surrounds now benefit from decades of material development since they last experienced a boom in the 1970s. Back then, the choice was between installing your hot tub on a grey square of concrete, directly onto grass, or onto an uninspiring tiled area. Today, you can choose any aesthetic to fit your overall garden scheme. And whereas wooden decking would have previously been a bad idea, given its propensity to host algae (and therefore become slippery – not exactly an ideal combination next to a hot tub), Millboard decking enables you to create the distinctive and naturalistic surround of your dreams!

Boblebad og basseng-spa nyter nå fordelen av flere tiår med materiell utvikling siden de sist opplevde en boom i 1970-årene. Da var valget mellom å montere badestampen din på en grå firkant av betong, direkte på gress eller på et uinspirerende flislagt område. I dag kan du velge hvilken som helst estetikk som passer din hagestil. Og mens tredekking tidligere har vært en dårlig idé, gitt dens tilbøyeligheter til å være mottagelig for alger (og derfor bli glatte – ikke akkurat en ideell kombinasjon ved siden av en boblebad), gir Millboard terrassebord deg mulighet til å skape den særegne og naturalistiske omgivelsen til drømmene dine!

Millboard terrassebord inneholder ikke trefiber i det hele tatt, noe som betyr at den aldri vil være mottagelig for råte, skadedyr eller alger. Videre gjør den imponerende sklisikkerheten den til en perfekt match rundt et boblebad eller badestamp. Og viktigst av alt er det et vakkert produkt, en perfekt etterligning av konturene og kornet av ekte tre – faktisk er det støpt fra ekte tre.

Tilgjengelig i et bredt spekter av farger og et utvalg av resultater, er det perfekte dekket for boblebadet, badestampen eller bassenget enklere å få tak i enn du tror.