Vedlikeholdsfritt terrassebord

Ingen terrassebord er 100% vedlikeholdsfri – selv Millboard sine kompositt-terrassebord krever en liten mengde vedlikehold – å av og til børste av for å holde de små dreneringshullene mellom bordene klare og rene. Men du vil oppdage at Millboard er en ekstremt lite vedlikeholdskrevende løsning på terrassebord sammenlignet med et høyere vedlikeholdsprodukt som bartre eller […]

mai 1, 2014

Ingen terrassebord er 100% vedlikeholdsfri – selv Millboard sine kompositt-terrassebord krever en liten mengde vedlikehold – å av og til børste av for å holde de små dreneringshullene mellom bordene klare og rene. Men du vil oppdage at Millboard er en ekstremt lite vedlikeholdskrevende løsning på terrassebord sammenlignet med et høyere vedlikeholdsprodukt som bartre eller hardtre.

Millboard terrassebord med lite vedlikehold er et trefritt produkt og er dermed et mer miljøvennlig alternativ som også krever mindre vedlikehold enn terrassebord som inneholder tre- eller trekompositt terrasseprodukter (WPC) som inneholder treflis. I motsetning til Millboards vedlikeholdsfrie terrassebord, absorberer bartre vann fra regn, snø og fra rengjøring og vil forbli våt i lange perioder, noe som fører til den vanlige dannelsen av alger, som igjen fører til glatte bord. I motsetning til Millboard terrassebord med lite vedlikehold, er bartre-bord det mest kortvarige levende terrassebordet som vil splitte og vri seg, og vil kreve løpende, regelmessig vedlikehold.

 

Hardtre terrassebord krever årlig rengjøring og / eller oljing for å bevare dets fordeler. Til tross for omfattende, nødvendig vedlikehold, kan du fremdeles forvente at et hardtre-dekke vil dele seg og sprekke etter hvert. På grunn av utvidelse og sammentrekning i platene som også vil kunne oppstå, vil du trenge større avstander mellom platene under monteringen.

Terrassebord i plast vil aldri gjenskape utseendet på ekte treverk som Millboard, og vil heller aldri kunne sammenlignes med ytelsen du får fra et Millboard terrassedekke. Plast-terrassebord vil utvide seg og trekke seg sammen med variasjoner i temperatur og vil bli glatte som is når de er våte.

For et sikrere og mer pålitelig produkt, er Millboard det mest fornuftige vedlikeholdsfrie terrassebordet som er tilgjengelig. Ingen ønsker å tilbringe timesvis av helgen eller fridagene sine på å vaske terrassebord når det er solskinn man vil benytte seg av!