Underholdningshjørne

Millboard Enhanced Grain, Smoked Oak Etter å ha fått montert et stort Millboard terrassedekke fra baksiden av huset sitt for to år siden, visste kunden av London Decking´s eksakt hvilket materiale de ønsket for å forbedre uterommet sitt ytterligere. Denne gangen var kriteriene deres et spise- og underholdnings- rom bortenfor huset, som maksimerte den tilgjengelige […]

mai 31, 2019

Millboard Enhanced Grain, Smoked Oak

Etter å ha fått montert et stort Millboard terrassedekke fra baksiden av huset sitt for to år siden, visste kunden av London Decking´s eksakt hvilket materiale de ønsket for å forbedre uterommet sitt ytterligere. Denne gangen var kriteriene deres et spise- og underholdnings- rom bortenfor huset, som maksimerte den tilgjengelige plassen mens det passet inn i ordningen med resten av hagen.

Resultatet av terrassen og tømmerstrukturen har levert akkurat det. Mens hagen og  de tilhørende plantene tillegger farger til rommet, så passer også endekantene på terrassebordene perfekt inn med resten av uterommet.

Familien er svært begeistret for terrasseområdet sitt, og elsker at det har blitt en ekte attraksjon i hagen med mange bruksområder. Enten det blir brukt på en solrik ettermiddag for å slappe av og lene seg tilbake for å beundre den vakre hagen, eller til pene middager og arrangering av kveldsfester, kan familien glede seg over sin nye terrasse år etter år med minimalt vedlikehold.

Ettersom Millboard kan skryte av å være et av de beste antiskli-materialene på markedet, vil denne terrassen absolutt være et underholdningshjørne i mange år fremover!