Ladywell, London

Forvandling av en trist hage i det sørøstlige London

De bratte skråningene i den eksisterende hagen på denne eiendommen besto stort sett av en ujevn gressplen og noen få slitne planter.

Det ga lite utbytte til eierne og deres tre barn, så de ga Simon Orchard Garden Design i oppdrag å lage en hage som alle familiemedlemmene kunne bruke til avslapping og lek.

Millboard var det perfekte valget for dette prosjektet, da det tilbyr gode ytelser og krever lite eller ingen vedlikehold fra mine travle kunder. Det er et flott produkt.Simon Orchard, Garden Designer, simonorchardgardens.com

Resultatet

Hagen har blitt omgjort til et rom med særegne områder for avslapning og moro. Millboard terrassebord har blitt brukt til å lage en balkong ved inngangen til huset, et midtnivå som strekker seg ut over området nedenfor, overlappende trinn som fører fra plenområdet til en nedsenket trampoline, og et soldekk på toppen av et nytt hagestudio.

Millboard sitt Plas-Pro bjelkelag ble brukt for å sikre at alle underliggende strukturer vil vare like lenge som terrassebordene de støtter oppunder.

Millboard Decking Used