Burnham-on-Sea, Somerset

Krav
Terrasseområde som en del av moderne hagedesign ved sjøen

Prosjekt plassering
Burnham-on-Sea, Somerset

Design og installasjon
GreenBird Gardening Ltd

Da Chris på GreenBird først foreslo en slik mengde terrassebord, var vi ganske nervøse for vedlikeholdet som sikkert krevdes. Etter å ha sett et utvalg av Millboard terrassebord, ble vi beroliget. Sluttresultatet er ypperlig, både overgikk forventningene våre og reduserte bekymringene vi hadde i starten om hvordan å få det til å se bra ut i fremtiden.Homeowner

Resultatet

Den nye hagen skaper en fantastisk avslappet følelse, og takket være et ildsted og detaljert belysning, er det like hyggelig når det har mørknet, som på dagtid.

Som en Millboard-godkjent montør, visste GreenBird Gardening at Millboard sitt Weathered Oak i sin drivved-forkledning ville være det ideelle komplementerende til resten av designet, med det karakteristiske kornet som gir det øyeblikkelig eldede inntrykket.

 

Det ypperlige utseendet samsvarer med hvor enkelt det er å holde: i motsetning til tre, vil det ikke råtne, fordreides eller splitte seg, og det trenger ikke noe spesielt vedlikehold. Søl fra mat og drikke kan enkelt tørkes bort uten at det etterlater flekker.

Sist, men ikke minst, den utmerkede glidemotstanden til Weathered Oak betyr at terrassen trygt kan benyttes selv etter regnvær.

Millboard Decking Used