Boardwalk, Falkirk

Et sofistikert nytt utseende lagt til av dette møtestedets nye eiere

Tidligere kjent som The Wheelhouse, har det populære Boardwalk lokalet nær Falkirk Wheel blitt fullstendig renovert under de nye eierne Cawley Hotels.

De var opptatt av å skape et uterom som kundene kunne ha glede av, men tre-bordene de hadde i tankene, ville være tidkrevende å vedlikeholde og bli glatte bare det kommer litt vått vær.

Vi lette etter noe som ga autentisitet til "Boardwalk". I det øyeblikket jeg så produktet, elsket jeg det! Det gir et øyeblikkelig eldet utseende og en magisk følelse for våre kunder. Takket være sklisikkerheten føles det også veldig trygt. Vi er så fornøyde med det, Millboard terrassebord kommer også til å bli montert i Duck Bay, vår (flagship property) flaggskipseiendom(?) ved bredden av Loch Lomond.Alan Cawley, Cawley Hotels

Millboard Decking Used

Resultatet

Boardwalks nye utseende, hvor Millboard terrassebordene er en integrert del, har vist seg å være en virkelig hit med sine (its patrons) lånetakere (?). Så mye at Cawley Hotels nå har tenkt å montere det samme terrassebordet på de andre eiendommene sine, for å skape et særegent – og utpreget – utseende som vil bli et integrert element i deres merkevare.