Komposittbord – dekkbord (fascias) og endekanter – fullfør utseendet

Fullfør utseendet med endekanter Når du monterer kompositt terrassebord, kan små finpuss løfte dekket ditt til neste nivå. Derfor tilbyr vi terrasse-kantprofiler som har samme fokus på detaljer som resten av produktene våre. I motsetning til andre på markedet, fortsetter de vakre trefibrene rundt våre kantprofiler for å opprettholde det autentiske treutseendet gjennom hele bordet. […]

september 19, 2017

Fullfør utseendet med endekanter

Når du monterer kompositt terrassebord, kan små finpuss løfte dekket ditt til neste nivå. Derfor tilbyr vi terrasse-kantprofiler som har samme fokus på detaljer som resten av produktene våre. I motsetning til andre på markedet, fortsetter de vakre trefibrene rundt våre kantprofiler for å opprettholde det autentiske treutseendet gjennom hele bordet.

Decking Edging Flexible Smoked Oak

De kommer i alle fargene i Millboard-serien slik at du kan bruke dem til å matche eller stå i kontrast slik du velger. Velg mellom enten rette eller bullnose-profiler (unike for Millboard) for å få det utseendet du ønsker. Fleksible kanter er også tilgjengelig for å passe fint rundt buede kanter, for en virkelig særegen finish.

Foruten det visuelt appellerende utseendet til våre kantprofiler, er de designet for å motstå høye slitepunkter, slik at det flotte utseendet er kombinert med god ytelse (akkurat som alle Millboards produkter!).

Ikke bare kantprofiler – dekkbord (fascias) også!

Where your deck has multiple levels or steps, our fascia collection retains the same attention to detail that enables the perfect match. Like our edging, our fascias come in all the Millboard colours, and feature the same beautiful grain.

Der terrassen din har flere nivåer eller trinn, beholder vår fasciakolleksjon det samme fokuset på detaljer som muliggjør den perfekte match. På samme måte som våre kantprofiler, kommer dekkbordene (fascias) i alle Millboard-fargene, og har samme vakre korn.

Smoked Oak Bullnose Edging

Et nytt tillegg: Bullnose bord

Dette 150mm bordet har en bullnose-profil på den ene kanten, og gir en stilig finish uten behov for en egen kantlist. Det åpner opp et helt nytt spekter av muligheter og gir stor stabilitet og enkel montering på trinn og andre utsatte kanter.

Våre endekanter- og dekkbord (fascia) -alternativer leverer en finish som gjør en forskjell i ethvert tilfelle. De er bare et annet aspekt av Millboard-terrassesystemet som løfter det over tømmerbord og annen konvensjonell kompositt terrassebord.

Finn ut mer om vårt utvalg av kantprofiler og dekkbord (fascias). Eller, hvis du har spørsmål, er vi glade for å hjelpe deg. Bare ring oss på …