Kompositt terrassebord – hvordan velge din personlige stil

Hvis du vurderer å montere terrassebord hjemme eller til firmaet ditt, kan vi i Millboard tilby en rekke premiumkvaliteter. Vi har mange forskjellige stiler som kundene våre kan velge mellom, slik at alle kan finne det ideelle designet som passer deres prosjekt. Avhengig av dine spesifikke krav til ditt terrassebord, etterstreber vi å finne et […]

oktober 28, 2013

Hvis du vurderer å montere terrassebord hjemme eller til firmaet ditt, kan vi i Millboard tilby en rekke premiumkvaliteter. Vi har mange forskjellige stiler som kundene våre kan velge mellom, slik at alle kan finne det ideelle designet som passer deres prosjekt. Avhengig av dine spesifikke krav til ditt terrassebord, etterstreber vi å finne et produkt perfekt for deg.

 

Enhanced Grain

I Millboard er «Enhanced Grain» et av våre mest populære valg. Med et mykere tre-korn resultat er dette designet enkelt, stilfullt og er tilgjengelig i 5 farger. Dette gjør at kundene våre kan velge et produkt som passer til stilen i deres eiendom eller spesifikke prosjekt. Etter monteringen, kan terrassebordene nytes i mange år fremover uten praktisk vedlikehold.

Tactile

Hvis du er helse- og sikkerhetsbevisst, kan «Tactile» terrassebord være ideell for deg. Bedrifter og offentlige miljøkunder tar sikkerhet ekstremt alvorlig og ønsker å forsikre seg om at deres ansatte og kunder ikke blir påført personskader. Tactile terrassebord benytter seg av «Lastane» antiskli overflate. Denne typen terrassebord hjelper til å møte kravene til DDA og er derfor et utmerket valg for lokaler som har uteområder. Fordi den har en antiskli overflate og ikke er mottakelig for algevekst, kan du også være sikker på at selv under vått vær så er sklirisikoen ubetydelig.

Weathered

Tilgjengelig i 2 toner, gir denne terrassebord-stilen en herlig kvalitet til enhver plass i et hjem eller eiendom. Alle produktene våre er håndfarget med våre kunder i tankene, og vårt Weathered sortiment på samme måte. Disse bordene er støpt fra over 100 år gammel eik, noe som resulterer i et vakkert produkt som ser fantastisk ut i ethvert miljø.

For mer informasjon om vårt Weathered, Tactile eller Enhanced Grain sortiment, ring oss på … eller besøk vår kontakt side  for å sende oss en e-post med henvendelser.