Karrierer

Millboard Company Ltd. er den ledende produsenten av premium trefritt gulv i Storbritannia. Vi er stolte av å designe og produsere vårt produkt i hele Storbritannia, og sysselsetter over 130 personer, innenfor flere karrierer. I 2015 ble The Millboard Company Ltd. tildelt utmerkelsen av å være et av de topp 1000 selskapene som inspirerer Storbritannia, av London Stock Exchange, mens BDOs Growth Barometer nylig plasserte Millboard i topp 50 raskest voksende selskaper i Coventry & Warwickshire.

Millboard er alltid på utkikk etter eksepsjonelle talenter. Vi tilbyr et bredt spekter av karrierer, med gode muligheter for kontinuerlig forbedring, forfremmelse og utvikling.

 

 

Millboard tror på å gjøre det mulig for våre folk å ta initiativ, ledet av ‘Millboard kulturen’ og drevet av vår delte lidenskap for det unikt vakre materialet som er Millboard.Jerry Douglass - Managing Director
Management Career
Research & Development

Forskning og utvikling

Vårt eget forsknings- og utviklingsteam er nådeløse i sin satsing på produksjonsinnovasjoner, og sikrer at Millboard alltid er et skritt foran og yter den høyeste standard i mange år fremover.

Engineering Career
Sales & Marketing Career

Salgs og kundeservice

Vårt team av salgsspesialister er i spissen for å formidle fordelene med Millboard til en rekke kunder.