Kan ikke se treverket for Millboard

Du har fått mest mulig ut av interiørområdet ditt, men hvorfor stoppe der? Med Millboard terrassebord kan du ta inspirasjonen din med ut, med et bredt spekter av farger og stiler for å gi ideene dine liv. I motsetning til andre kompositt terrassebord, er Millboard terrassebord håndstøpt av naturlig tømmer. Så du er unnskyldt for å tro at det er ekte tre – mens dens polyuretanegenskaper gir den ultimative fleksibiliteten for ditt helt eget design, og krever lite eller ingen vedlikehold annet enn å raskt tørke over med en klut av og til.

 

Det er også sklisikkert, tidløst og vakkert og beholder det gode utseendet i årene som kommer. Det kommer til og med en 25 års garanti med ved riktig bruk, og det vil ikke råtne, fordreides eller tiltrekke seg mugg. Det tar bare det beste av ekte treverk og forbedrer det. For å hjelpe deg med å få frem de beste i ideene i ditt uterom, hvorfor ikke gå gjennom ideene sammen med vårt ekspertteam. De er alltid glade for å gi all hjelp og råd du trenger for å begynne å leve livet utenfor.

Rett og slett, hvorfor nøye deg med naturlig tømmer – når Millboard terrassebord naturlig nok er bedre? Se Millboard terrassebord for deg selv ved å motta vareprøver.