Det beste kompositt terrassebordet? Millboard selvfølgelig!

Hva er det beste kompositt terrassebordet – og er det like bra som tre? Det er ingen som benekter at naturlig tre er vakkert. Dessverre har det alvorlige ulemper som terrassebord. Vi har sannsynligvis alle sett bord der treverket har splittet og vridd seg, og der til og med dets naturlige utseende er blitt ødelagt […]

august 22, 2017

Hva er det beste kompositt terrassebordet – og er det like bra som tre?

Det er ingen som benekter at naturlig tre er vakkert. Dessverre har det alvorlige ulemper som terrassebord. Vi har sannsynligvis alle sett bord der treverket har splittet og vridd seg, og der til og med dets naturlige utseende er blitt ødelagt av belegg av alger. Å holde et tredekke unna disse problemene krever mye vedlikehold. Selv da er det egentlig bare å utsette det uunngåelige. De mange ulempene med tre har ført til utviklingen av terrassebord laget av håndlagde komposittmaterialer. Men da kommer spørsmålet: hvilket kompositt terrassebord  gir det beste kompositt terrassebordet?

Å svare på dette spørsmålet var det som drev Millboards utvikling. Vi ønsket å lage terrassebord som hadde det visuelt appellerende som naturlig tre, men som ikke ville råtne, vri eller splitte seg, og bare trengte minimalt med vedlikehold.

Resultatet er et virkelig unikt produkt som vi mener er de beste kompositt terrassebordene penger kan kjøpe. I motsetning til andre komposittbord er Millboard terrassebord håndstøpt og inneholder ikke tre i det hele tatt, så du unngår alle problemene tilknyttet trevirke. I stedet er det laget av et unikt harpiks / steinkomposittmateriale, med tillegg av en unik ikke-porøs overflate av Lastane® som gir suverent grep grep, selv når det er vått. Denne spesielle overflaten motstår også algevekst og flekker – søl av mat og drikke kan enkelt tørkes rent.

Flott ytelse, flott utseende

Terrassebordenes høye ytelse samsvarer med utseendet. Selv om det ikke er noe treinnhold i det hele tatt, har det en forbløffende likhet med naturlig tømmer – de fleste som ser bordene antar at det er naturlig tømmer. Dette autentiske utseendet oppnås ved den unike måten terrassebordene våre lages. Hvert stykke er dannet i former hentet fra nøye utvalgte naturlige tømmer, og deretter håndfarget av håndverkeren vår for et perfekt utseende av ekte tre.

Leter du etter det beste kompositt terrassebordet? Gratulerer – du har funnet det!

Som et resultat har Millboard blitt det ledende merket for stilbevisste eiendomseiere, utviklere og arkitekter på jakt etter et premium terrassebord materiale.  Det er den ultimate utendørs gulvflaten å slappe av på og være sosial, hele året.

Be om noen vareprøver

Vi leverer gjerne prøver av terrassebordene våre slik at du kan se dem på nært hold. Når du har bestemt deg for stilen og fargen du ønsker, er Millboard terrassebord tilgjengelig for kjøp. Våre nøkkel distributører er nøye utvalgt for å sikre en positiv kjøpsopplevelse og at de kan tilby nyttige råd og anbefalinger i butikken. Ring vårt salgsteam på …