Oppmerksomhet huseiere!

YOPA kunngjorde nylig at huseiere kan tilføre verdi til hjemmene sine ved å anlegge hagene sine. Eiendomsmegler-rapporten avdekket at en vel anlagt hage kan gi betydelige 20% tillegg til salgsverdien på en eiendom. «The Telegraph» gikk bort ifra rapporten og oppsøkte hage- og hjem-profesjonelle for å lytte til deres meninger. Det overordnede budskapet var at […]

november 11, 2019

YOPA kunngjorde nylig at huseiere kan tilføre verdi til hjemmene sine ved å anlegge hagene sine.

Eiendomsmegler-rapporten avdekket at en vel anlagt hage kan gi betydelige 20% tillegg til salgsverdien på en eiendom.

«The Telegraph» gikk bort ifra rapporten og oppsøkte hage- og hjem-profesjonelle for å lytte til deres meninger. Det overordnede budskapet var at ‘enklere hager vanligvis selger lettere’ og at ‘kjøpere kan bli satt ut av områder som ser rotete ut eller vanskelige å vedlikeholde. ‘

Mark Hayward, MD i National Association of Estate Agents, argumenterte for et ryddig rom, men som krevde lite vedlikehold, for maksimal appell. Jack Dunckley, RHS-medalje-vinner, foreslo å unngå tømmerbord og å velge terrassebord med lengre varighet. Hage-designer Duncan Heather var enig i å oppfordre huseiere til å «investere i god kvalitet, slik du vil med ethvert gulvmateriale i hjemmet.»

Millboards terrassebord er så holdbart at det ofte er det utegulvet du velger for hotell, fornøyelsesparker og bedrifter, så det passer perfekt til kriteriene. Det etterligner også naturlig tre på en vakker måte, noe som betyr at du kan skape din lite vedlikeholdskrevende plass uten bekymring for at det må gå på bekostnings av det estetiske.

Oppsummert kan investering i et attraktivt terrassebord være nøkkelen til å beholde og øke husets verdi. Ring oss i dag på 02476439943 for å diskutere alternativene.