En hytte i skogen

Det er velkjent at Millboard er “mer enn bare et bord”, og montøren All on Deck har vist dette i etableringen av en fantastisk Millboard-kledd hytte. Kunden ønsket et sted som passet estetisk sammen med den omliggende hagen, men som ville tilby minimalt vedlikehold de kommende årene. Millboard var det perfekte valget for dette, og […]

mars 27, 2019

Det er velkjent at Millboard er “mer enn bare et bord”, og montøren All on Deck har vist dette i etableringen av en fantastisk Millboard-kledd hytte.

Kunden ønsket et sted som passet estetisk sammen med den omliggende hagen, men som ville tilby minimalt vedlikehold de kommende årene. Millboard var det perfekte valget for dette, og tilbyr en flott hytte, men uten behov for ytterligere beskyttende behandling de neste årene. Dette sammen med den minimale fargeendringen som forekommer i løpet av produktets forventede levetid på 30+ år, gjorde Millboard til det åpenbare valget.

 

Takket være All on Deck sitt eksepsjonelle fokus på detaljer, er kunden svært begeistret for sin nye hytte og gleder seg til å bruke den i sommerhalvåret.

Dette prosjektet er et virkelig bevis på det harde arbeidet til All on Deck-teamet, og den ferdige hytta viser den fantastiske allsidigheten til Millboard.